Здравейте колеги интересувам се дали има вариант да заменя шофьорската седалка с спортна (тип корито) при алфа 147. Притеснява ме аербега че ще даде грешка,чувал съм за някакви съпротивления,но не съм много наясно...
Известие
Collapse
No announcement yet.
аербег на шофьорска седалка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от huntera Покажи съобщениеЗдравейте колеги интересувам се дали има вариант да заменя шофьорската седалка с спортна (тип корито) при алфа 147. Притеснява ме аербега че ще даде грешка,чувал съм за някакви съпротивления,но не съм много наясно...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДоколкото знам в шофьорската седалка няма датчик за ербега. Такъв има в пасажерската.Това сериозно ли ?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТова сериозно ли ?
Изхождам от знанията си относно системата при 166.
Справка със схемите при 147 показва, че такъв сензор за регистриране на седнал човек няма на нито една от седалките.
Щеше да е много по-полезно за всички, ако просто споделиш това, което знаеш по въпроса.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКазах "доколкото знам", именно защото се отнасям много сериозно към тази тематика и не искам да подведа някого с невярна информация.
Изхождам от знанията си относно системата при 166.
Справка със схемите при 147 показва, че такъв сензор за регистриране на седнал човек няма на нито една от седалките.
Щеше да е много по-полезно за всички, ако просто споделиш това, което знаеш по въпроса.Не е необходимо, на всеки които пусне да се стремим да отговорим първи, нали така колега. Броя мнения не е всичко на тоя свят, как беше "количествените натрупвания водят до качествени изменения". А по-темата, в самата седалка има бег и като я махне естествено ще светне като коледна елха.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКолегата пита дали ще му свети еърбега, ако махне седалкатаНе е необходимо, на всеки които пусне да се стремим да отговорим първи, нали така колега. Броя мнения не е всичко на тоя свят, как беше "количествените натрупвания водят до качествени изменения". А по-темата, в самата седалка има бег и като я махне естествено ще светне като коледна елха.
Пиша в този форум с желанието да помогна. Ако за някой това все още не е ясно, хората на които съм помогнал могат да го потвърдят.
По темата:
Пиро-патронът от шофьорската седалка може да бъде заменен с еквивалентно съпротивление.
Така седалката може да бъде сменена с друга и централата няма да вдига аларма.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПиша в този форум с желанието да помогна. Ако за някой това все още не е ясно, хората на които съм помогнал могат да го потвърдят.
По темата:
Пиро-патронът от шофьорската седалка може да бъде заменен с еквивалентно съпротивление.
Така седалката може да бъде сменена с друга и централата няма да вдига аларма.
По темата:
смятам, че това което предлага екотроник е напълно осъществимо.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment